Pengikut Blog Yang Pelik-pelik Ada

Isnin, 16 Mei 2011

Ade otak pakai!!! waccaaa.....!!!!

entri hari ni aku nk tunjuk pasal
paking oku yang telah di salah ertikan oleh org2
yang mementingkan diri sendiri.... aku rasa 
korang sedia maklum kan logo bawah ni maksud dia ape 
siap ada tulis lg kesian la kat oku2 ni nak sangat jd mcm kami potong kaki..... 
kadang pusing 2 3 kali bila dpt park tmpat pulak x sesuai..... bkn xde 
park yang sesuai tp tempat tu kena la luas tuk memudah 
kan kami turunkan kereta perisai gaban kami(wheelchair)
kat bawah gambar ni nanti aku sertakan link
kenapa parking oku lebar....

yg ni kaya tp bongok.... 
haha..... org ni bgus......
biasa kenderaan oku akan ade gambar mcmgini
picture yang last ni saje nk tunjuk kemudahan 
yang di sediakan di pasar raya besar
mereka menyediakan tukang angkut brg....
haha best.... best....

ni link kenapa parking oku kena lebar:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Derma Untuk Pelik klik Sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Traffic Widget